Dicsőség Jézus Krisztusnak!

A Karácsonyt megelőző 40 napos böjti időszak felét már elhagytuk. Így  Máriapócson negyedik adventi gyertyánkat gyújtottuk meg a téren lévő koszorún. Harmadik alkalommal a Római Katolikus Egyházközség Fília közössége adta elő ünnepi műsorát. Ezt követően pedig Szenes István atya mondta el gondolatait.

Most pedig a negyedik gyertyagyújtás alkalmával a Szent Makrina Szociálisotthon lakói és dolgozói segítettek bennünket a karácsonyi ráhangolódásban. A műsor után Karakó Roland diakónus atya osztotta meg velünk ünnepi gondolatait, és hozott jó hírt számunkra, hogy aki még most kezdi el ünnepi készülődését, még annak is van ideje, és ha tiszta szívvel teszi ezt, ugyanúgy részesülhet az ünnep örömében, mint aki már az elejétől kezdve futja a böjti időt. Az esős idő ellenére így is szép számmal gyűltünk össze erre az alkalomra is, és tudtunk beszélgetni az esernyők alatt.

Köszönjük, hogy ismét együtt gyújthattuk meg a negyedik gyertyát. Ezen kívül már csak két vasárnap várjuk a kedves Híveket, és aki nem vett részt ezeken az alkalmakon, bátorítjuk, hogy kapcsolódjon be velünk az ünnepi készületbe, hiszen még van lehetősége rá.